Skip to content

Cervera-Caldes de Malavella 154 km.

Sí, sí,.. 154km seran el total de quilòmetres que es ciclaran el dia de la Marxa. Cervera serà el punt d’inici i Caldes de Malavella serà la població on s’acabarà la jornada festiva. Des d’aquí agraïm als ajuntaments d’aquestes poblacions totes les ajudes que ens han prestat per poder celebrar la Marxa.

L’encant de la Marxa serà que els ciclistes inauguraran l’Eix abans que el traçat s’obri al trànsit, a finals del 2012. Serà l’única oportunitat que hi haurà per poder pedalar a l’Eix Transversal. La carretera s’habilitarà amb totes les mesures de seguretat adients perquè la marxa sigui totalment segura pels ciclistes.

El perfil del recorregut té tres pujades marcades: de Manresa fins a l’alt de Fontfreda, de Sant Julià fins a l’alt de la Casilla i de Sant Sadurní d’Osormort fins a Coll de Revell. Els ciclistes trobaran zones d’avituallament (sòlid i líquid) cada 50km aproximadament. Els seus acompanyants podran circular amb tota normalitat per l’eix i podran accedir als punts d’avituallament marcats per rebre els ciclistes i gaudir de la festa.

Anuncis