Vés al contingut

Moltes gràcies!

Dissabte passat, 500 ciclistes varem recórrer junts, de punta a punta, el nou Eix Transversal. Una gran marxa per fomentar el ciclisme i donar a conèixer uns paratges excepcionals. Un esdeveniment esportiu i social que marca amb un èxit rotund la fase final de les obres que fan de l’Eix Transversal la via ràpida més moderna i segura de Catalunya.

Des de Cedinsa, principal facilitador de la mobilitat a la Catalunya Central i promotora de la Marxa Cicloturista l’Eix, i la Unió Ciclista Vic, que en va assumir la direcció tècnica, volem agrair-te la teva participació.

Confiem que gaudissis – almenys tant com varem fer-ho nosaltres – de la jornada, de la companyia, del magnífic paisatge i d’una carretera d’avantguarda que, per un dia, va estar al servei de la nostra afició. I que a partir de 2013, estarà al servei de tota la ciutadania i de la mobilitat de la Catalunya central.

Esperem tenir l’ocasió de trobar-nos de nou i gaudir plegats de la nostra passió.

Moltes gràcies per fer-nos confiança. Us esperem a tots al nou Eix Transversal a partir de gener de 2013. Puntualment.

Pedro Maqueda
President de Cedinsa

Josep Jufré i Carles Vilella
Direcció tècnica de la Marxa

Recorda que ja pots buscar la teva foto de la Marxa Cicloturista l’Eix al web de www.esportfoto.com Pots fer-ho pel número de dorsal o bé a través de les galeries.

* Properament es podrà comprar el mallot o culot de la Marxa a través de la web www.marxacicloturistaleix.cat