Vés al contingut

ACTIVITATS PARAL·LELES

Al llarg del recorregut i coincidint amb els punts d’avituallament i arribada, es muntaran diferents activitats per tal d’animar una mica la Marxa i que sigui una festa tant pels participants com per els acompanyants.

 • Activitat de Globus Aerostàtic.
  L’empresa de Vic Aircat, muntarà globus aerostàtics fixes, de manera que es podrà tenir una vista immillorable de les obres del nou Eix Transversal i del pas els participants que vindran de Manresa direcció a Vic, amb les immillorables vistes que ofereix la zona de Fontfreda.
 • Activitat de Batucada.
  El Grup de Batucada de Guissona, que recentment van guanyar el concurs de grups de batucada que es va fer a la última edició de la Marató de Barcelona, animarà a participants i acompanyants en dos punts, a l’esmorzar i a l’arribada.
 • Activitat de Globus Inflables.
  A l’arribada es muntaran uns inflables per tal que tota la canalla que hagi vingut a veure participar als pares puguin jugar i gaudir una mica mentre esperen l’arribada dels participants o mentre aquests estan ja dinant.
 • Activitats de “Agafa’t a la bici”.
  L’empresa dirigida per el Ciclista Professional Josep Jufre, que té com a objectiu principal fomentar el ciclisme a les escoles i als nens, muntarà diferents activitats per els nens de manera que puguin començar a aprendre aquests gran esport i tots els valors que implicar practicar el ciclisme.
Anuncis