Vés al contingut

AVITUALLAMENTS

1r Avituallament
A Rajadell hi haurà el primer avituallament, per aquells que comencin a tenir una mica de gana. La pujada fins a Manresa no és molt forta però és constant i cal agafar forces.  Accés exclusiu per a participants.

2n Avituallament: ESMORZAR
A l’alçada del túnel de Fontfreda (80 km de la sortida)  hi haurà l’esmorzar per a tots els participants i acompanyants. En aquest punt estarem aproximadament a la meitat del recorregut. Si mengeu massa no patiu que després de l’esmorzar ve baixada fins a Vic. Podreu pair bé la botifarra.

Per accedir-hi: sortida 164 Prats-Moià, punt km 164,700 de l’eix. Veure plànol d’accés a Fontfreda
En aquest tram les bicicletes circularant pel cantó sud de l’autovia (túnel vell) i els cotxes pel cantó nord (túnel nou). L’avituallament estarà situat just abans del túnel direcció Vic. Els participants que vulguin accedir a aquest punt hauran d’agafar la sortida 164 i presentar l’acreditació corresponent.

3r Avituallament:
Al arribar a Coll de Ravell, ja haurem fet el tram de pujada més important del recorregut. Llavors el que queda ja és pla i baixada, però per no quedar sense forces, hi haurà un avituallament a base de begudes i barretes energètiques, per tal que tothom arribi fins a l’arribada amb les forces intactes.

Per accedir-hi: sortida 202 Coll de Ravell, punt km 202 de l’eix. Veure plànol d’accés a Coll de Ravell
En aquest tram les bicicletes circularant pel cantó sud de l’autovia i els cotxes pel cantó nord.

Anuncis