Skip to content

L’EIX I CEDINSA

L’Eix Transversal

La Marxa Cicloturista L’Eix és una oportunitat única i irrepetible de circular en bicicleta per la que serà, quan entri en funcionament els propers mesos, la via ràpida més moderna i segura de Catalunya.

L’Eix Transversal (o C-25) és la columna vertebral d’una xarxa que relliga Lleida i Girona i que connecta Catalunya amb França, per l’est, i amb Aragó, per l’oest. És l’Eix d’un sistema viari modern que apropa persones i serveis al llarg d’un traçat de paisatges canviants però igualment excepcionals.

L’Eix Transversal, completat l’any 1997 en el seu format original d’un carril per sentit en una mateixa calçada, ha estat remodelat en el seu traçat íntegre per Cedinsa, convertint-lo en una autovia d’avantguarda, amb dos carrils per sentit en calçades separades i amb diverses infraestructures singulars com túnels i viaductes. L’execució de les obres s’ha fet sense cap desviació pressupostària i l’entrega de la mateixa està prevista sis mesos abans del termini previst inicialment.

Coneix en profunditat l’Eix transversal, aquí.

Cedinsa

Cedinsa és una empresa catalana especialitzada en la concertació público-privada per a la construcció i la gestió d’infraestructures de mobilitat. És líder en concessió de vies ràpides d’alta capacitat i el principal facilitador de la mobilitat a la Catalunya Central, gràcies a la xarxa que conformen l’Eix Transversal, la C-16 i la C-17.

Fundada l’any 2003 per assumir les obres de desdoblament de l’Eix del Llobregat, Cedinsa s’ha consolidat en menys d’una dècada com una empresa tècnicament fiable, tecnològicament capdavantera i econòmicament solvent, i un dels principals actors de la mobilitat a Catalunya.

Cedinsa és una empresa compromesa amb el seu entorn i, per aquest motiu, promou accions com la Marxa Cicloturista l’Eix, iniciatives que mobilitzen les persones i els territoris adjacents a les infraestructures que gestiona i els donen a conèixer i posen en valor.

Coneix en profunditat Cedinsa, aquí.

Anuncis