Vés al contingut

SERVEI SANITARI

Servei d’Ambulància


DYA Lleida, entitat sanitària, és l’encarregada de la cobertura Sanitària de la Marxa Cicloturista de l’eix. La entitat comptarà per la cobertura del servei de dues ambulàncies que seguiran al llarg dels 154km del recorregut de la marxa.

Es disposarà també del servei d’un metge en tot moment que es anirà seguint la cursa amb l’ambulància, i connectat amb qualsevol punt de la marxa, per donar les indicacions davant qualsevol problema que es pugui ocasionar.

Assistència als avituallaments

Per garantir la prestació sanitària en qualsevol punt de la marxa, tots els avituallaments disposaran d’un kit de primers auxilis amb personal de la pròpia organització de la Marxa, que atendran qualsevol tipus d’afectació dels corredors del servei.

Marxa Cardioprotegida

Es garanteix, la Cardioprotecció amb desfibril·ladors al llarg del recorregut. En els diferents punts que es trobin tècnics de la DYA, es disposarà d’aparells per revertir qualsevol  afectació coronària, actuant de forma precoç per garantir la recuperació de qualsevol ciclista.

Podeu veure en aquest cas cartells identificats com a Marxa Cardioprotegida, assegurant a la disposició de qualsevol corredor d’un Desfibril·lador Semi-Automàtic per casos d’Emergència.

Assistència a l’arribada a meta

Es disposarà a l’arribada a meta d’una carpa d’Assistència Sanitària, en aquest cas, s’adopta aquesta mesura per a qualsevol participant, que en l’arribada es trobi amb algun problema de salut, des de una rascada, fins a un dolor toràcic. També en aquest cas, es disposarà del servei a la meta per a qualsevol ciutadà que participi a la marxa, donant ànims als corredors que arriben a meta.

Organització, monitorització i control de l’esdeveniment

Des de la central de l’entitat es controlarà en tot moment el punt on es troben les ambulàncies per poder en qualsevol cas activar el recurs sanitari més pròxim a qualsevol incidència.

Així doncs amb major coordinació, major qualitat del servei.